Prolistujte si aktuální vydání časopisu STROJIRENSTVI.CZ 4/2022

Redakce Redakce
— vydáno 14. prosince 2022

Zimní vydání našeho magazínu se jako obvykle soustředí na novinky a trendy v profesionálním 3D tisku.

Celkově přinášíme 14 stran nabitých informacemi o tom nejzajímavějším, co nabízí současná aditivní výroba, přičemž průřezovým tématem toho všeho je, nakolik už 3D tisk obstojí ve srovnání s léty prověřenými tradičními technologiemi ve výrobě.

Na své si přijdete i v případě, že vás zpracování výrobků vrstvením nezajímá – připravena je jako obvykle pestrá skladba článků, věnovaných vedle obrábění například také 3D skenování nebo aktuálně dostupným dotacím pro strojírenské firmy.

Časopis v digitální podobě zpřístupňujeme pro všechny registrované uživatele našeho webu. Pokud patříte mezi ně, ale dosud nejste předplatiteli tištěného magazínu a rádi byste jej blíže poznali, můžete si objednat roční předplatné za výhodnou cenu 390 Kč. 

Elektronickou verzi časopisu vidíte níže. Kliknutím myši vlevo nebo vpravo vedle časopisu přejdete na další/předchozí stránku. V případě telefonu, tabletu nebo počítače s dotykovým displejem můžete intuitivně listovat přetažením prstem přes stránku. Pro zobrazení časopisu na celou obrazovku klikněte do šedého pole s textem „Click to view in full screen“.

 

Další článek: Robotická ZOO na vánočním videu FEL ČVUT