Prolistujte si aktuální vydání časopisu STROJIRENSTVI.CZ 3/2021

Redakce Redakce
— vydáno 27. října 2021

Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně zanedlouho otevře své brány a jeho návratu předchází další vydání našeho strojírenského magazínu, který vám přináší přehled o těch nejzajímavějších strojírenských novinkách a také zkušenosti z českých strojírenských firem.

Tištěné vydání našeho časopisu je na cestě do schránek předplatitelů a pro ty, kdo dávají přednost virtuálnímu pohodlí, je zde jeho „digitální dvojče“, kterému můžeme po vzorech z průmyslu říkat vlastně také Časopis 4.0 (ostatně, právě jsme završili čtvrtý rok jeho úspěšné existence).

Ale dost nadsázky, jsme především rádi, že i v dobách přetrvávající nejistoty přicházejí strojírenské firmy se zajímavými inovacemi a že vám můžeme stále přinášet inspirativní příběhy z českých podniků, které vytvářejí působivé hodnoty a výrobky.

Digitální verzi tohoto vydání zpřístupňujeme pro všechny registrované uživatele našeho webu. Pokud patříte mezi ně, ale dosud nejste předplatiteli tištěného magazínu a rádi byste jej blíže poznali, můžete si objednat roční předplatné za výhodnou cenu 390 Kč nebo se za námi zastavte na stánku č. 86 v pavilonu F na MSV v Brně a my vám rádi vybraný výtisk věnujeme.

Elektronickou verzi časopisu vidíte níže. Kliknutím myši vlevo nebo vpravo vedle časopisu přejdete na další/předchozí stránku. V případě telefonu, tabletu nebo počítače s dotykovým displejem můžete intuitivně listovat přetažením prstem přes stránku. Pro zobrazení časopisu na celou obrazovku klikněte do šedého pole s textem „Click to view in full screen“.

Další článek: SCHUNK na MSV v Brně: robotické příslušenství a upínací technika naživo