Prolistujte si aktuální vydání časopisu STROJIRENSTVI.CZ 4/2021

Redakce Redakce
— vydáno 8. prosince 2021

Poslední vydání v daném roce vždy věnujeme z větší části trendům v profesionálním 3D tisku a ani tentokrát zájemce o tuto tematiku nezklameme.

Aditivní výrobě věnujeme 16 stran, včetně postřehů z úspěšné konference Fórum aditivní výroby 2021 nebo z veletrhu Formnext 2021. Dozvíte se například, jakým způsobem dnes dokážou 3D tiskárny zajistit i sériovou výrobu nebo jak pomáhají vytvářet zcela nové obchodní příležitosti pro firmy, které se nebojí inovací.

Jako redakce technického časopisu jsme si nemohli nechat ujít světovou výstavu EXPO v Dubaji, ze které vám přivážíme ohlédnutí za nejzajímavějšími českými exponáty a reportáž samozřejmě věnujeme také nedávnému MSV v Brně.

Vystavovatele i návštěvníky Mezinárodního strojírenského veletrhu určitě zaujme rozhovor s novým generálním ředitelem společnosti Veletrhy Brno, který bude mít na starosti obrodu veletrhů po covidové krizi a nám prozradil, jaké plány má právě také s MSV.

V obvyklých rubrikách se samozřejmě věnujeme novinkám pro strojaře – od obráběcích nástrojů po software. 

Digitální verzi tohoto vydání zpřístupňujeme pro všechny registrované uživatele našeho webu. Pokud patříte mezi ně, ale dosud nejste předplatiteli tištěného magazínu a rádi byste jej blíže poznali, můžete si objednat roční předplatné za výhodnou cenu 390 Kč.

Elektronickou verzi časopisu vidíte níže. Kliknutím myši vlevo nebo vpravo vedle časopisu přejdete na další/předchozí stránku. V případě telefonu, tabletu nebo počítače s dotykovým displejem můžete intuitivně listovat přetažením prstem přes stránku. Pro zobrazení časopisu na celou obrazovku klikněte do šedého pole s textem „Click to view in full screen“.

Další článek: Výrobu autoskel zajišťuje v Chudeřicích 100 robotů